Menu Sluiten

Actueel

Lamens incassobureau

𝙆𝙖𝙣 𝙞𝙠 𝙖𝙡𝙨 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙪𝙡𝙞𝙚𝙧 𝙤𝙤𝙠 𝙚𝙚𝙣 𝙞𝙣𝙘𝙖𝙨𝙨𝙤 𝙗𝙞𝙟 𝙇𝙖𝙢𝙚𝙣𝙨 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩𝙚𝙣?

Het inschakelen van incassobureaus is niet voorbehouden aan bedrijven. Ook een particulier kan gebruik maken van de diensten van een incassobureau. Voor een particulier gelden dezelfde voorwaarden: de schuldeiser moet schriftelijk materiaal over de openstaande post kunnen overleggen.
Het is niet moeilijk om als particulier een zaak aan te bieden. U vult ons vorderingsformulier op de website in, en wij geven uw vordering dezelfde prioriteit als die van een bedrijf. Omdat elke zaak maatwerk is, bespreken we samen met u hoe we de vordering zullen indienen.

www.lamensincassobureau.nl
... See MoreSee Less

Moet je een werknemer die werkt onder de dienstverlening aan huis regeling doorbetalen tijdens de lockdown? De overheid sprak immers van een dringend advies.

Een gastouder aan huis was werkzaam bij ouders aan huis. Tijdens de tweede lockdown wilde ze het advies van de overheid volgen en alleen werken voor ouders met een cruciaal beroep. De ouders waren het hier niet mee eens en stopten per direct met betalen van het salaris en de gastouder wendde zich tot ons. Ook na een minnelijk traject bleef uitbetaling uit en helaas werd dit een rechtszaak.

Gelukkig voor deze gastouder vond de rechter dat het dringende advies van de overheid gewoon opgevolgd moest worden en dat de gastouder in haar recht stond.

Lamens Incassobureau zet zich dagelijks in voor de rechten van werknemers die werken onder de dienstverlening aan huis. Heb jij ook een arbeidsconflict? Wil je informatie, even sparren of een luisterend oor?

De koffie staat bij Lamens Incassobureau altijd klaar.

𝘔𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘥𝘪𝘦𝘯𝘴𝘵𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘶𝘪𝘴? Mail naar info@libvonline.nl
... See MoreSee Less

Lamens Incassobureau ruimt op, gaat meer digitaal en meer hybride werken. Wij hebben daarom enorm veel spullen over die we wegdoen tegen elk aannemelijk bod.

Dossierkasten, mappen, oude PC's, bureaus, opbergkasten, mooie sfeervolle posters, tussenschotten voor bureaus, toetsenborden enzovoort.

Je bent van harte welkom bij Lamens Incassobureau, Zwaardstraat 16 te Den Haag Kom gerust even een kijkje nemen als je iets van je gading ziet.

De koffie staat voor je klaar.

(graag met mondkapje)
... See MoreSee Less

Wil je ook dat burgers initiatieven ontwikkelen en beslissingen nemen? Zijn begrippen zoals inclusie, gemeenschap en diversiteit bij jou meer dan alleen woorden? Dan is dit dus echt de workshop voor jou. Neem gerust contact op met Volt Den Haag voor meer informatie of loop dinsdag gewoon even binnen.

#jointhechange #wijzijnerbij𝗨𝗜𝗧𝗡𝗢𝗗𝗜𝗚𝗜𝗡𝗚 📣 Aanstaande dinsdag (29/6) organiseert Volt Den Haag een 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗲𝗸𝗲, interactieve workshop over grassroots en sociale innovatie. Deze workshop zal in het teken staan van methoden die gebruikt kunnen worden tijdens grassroots projecten met verschillende gemeenschappen in Den Haag. Ons eigen grassroots team geeft je handvatten om binnen je eigen netwerk aan de slag te gaan! 🌱

Dinsdag 29 juni 20.00-21.00

Locatie: Zwaardstraat 16 2584 TX Den Haag (Mare Gastouderbureau/Lamens Incassobureau)

Aanmelden via Michelle van Zanten:𝗺𝗶𝗰𝗵𝗲𝗹𝗹𝗲.𝘃𝗮𝗻𝘇𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻@𝘃𝗼𝗹𝘁𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗮.𝗼𝗿𝗴
of Astrid Plugge: 𝗮𝘀𝘁𝗿𝗶𝗱.𝗽𝗹𝘂𝗴𝗴𝗲@𝘃𝗼𝗹𝘁𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗮.𝗼𝗿𝗴

𝘕𝘰𝘨 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘪𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘝𝘰𝘭𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘥𝘪𝘵 𝘸𝘦𝘭 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯? 𝘑𝘦 𝘣𝘦𝘯𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮.

#VoltDenHaag #JoinTheChange
... See MoreSee Less