Menu Sluiten

Actueel

Lamens incassobureau

Lamens Incassobureau behandelt ook arbeidsconflicten. Zo werden wij benaderd door een dame die jaren gewerkt heeft onder de dienstverlening aan huisregeling.Een dergelijke overeenkomst zie je vaak in de gastouderopvang of in de schoonmaakbranche.
Is er sprake van een gezagsverhouding en is de overeenkomst maximaal drie dagen in het huis van een particulier persoon? Dan heb je een arbeidsovereenkomst en dat brengt dwingendrechtelijke verplichtingen met zich mee voor de werkgever.

In dit geval werd de overeenkomst per direct opgezegd door het gezin waar zij jaren werkzaam was en haar laatste maand salaris werd niet uitbetaald. Toen zij ons benaderde wist zij niet dat zij naast haar salaris recht had op een transitievergoeding. Ook dient een werkgever het salaris op tijd uit te betalen en vorderen wij namens haar de wettelijke verhoging (de boete die een werkgever moet betalen wegens het te laat uitbetalen van haar loon) en de wettelijke rente. Deze procedure zien wij met vertrouwen tegemoet.

Heb jij ook een arbeidsconflict? Wil je informatie, even sparren of een luisterend oor?
De koffie staat bij Lamens Incassobureau altijd klaar.
www.lamensincassobureau.nl

www.linkedin.com/company/lamens-incassobureau/
... See MoreSee Less