Menu Sluiten

Debiteurenbeheer

De meeste klanten betalen hun facturen op tijd. Maar het blijft veel werk om te factureren, te innen en het debiteurenbeheer te voeren. Als ondernemer wilt u zich richten op uw bedrijfsvoering. De administratie is waarschijnlijk niet uw hobby, en misschien schiet die klus er soms bij in. Dat is zonde, want zo loopt u geld mis doordat rekeningen blijven liggen of te laat betaald worden.

Gelukkig kunt u uw hele factureringstraject overlaten aan Lamens intermediair, een onderdeel van Lamens incassobureau BV.

Lamens intermediair is een servicegerichte creditmanagement organisatie, expert op het gebied van debiteurenbeheer en de kassiersfunctie voor bedrijven. Wij voeren met plezier (en tegen een scherp tarief) de hele administratie rond de facturering voor u uit, tot en met de verwerking van de betalingen en de afhandeling van eventuele incassotrajecten. Omdat het innen van rekeningen ons vak is, werken wij snel, kort en helder.

U bekijkt samen met ons wat nodig is om uw administratie te stroomlijnen. Daarna zorgen wij dat u er geen omkijken meer naar hebt. Debiteurenbeheer is per definitie maatwerk, en wij passen onze diensten dan ook volledig aan uw bedrijfsvoering aan.

Het blijft úw administratie

Het is nogal wat om de hele facturatie en inning aan iemand anders over te laten! Wij begrijpen dan ook dat u zelf de vinger aan de pols wilt houden. U hebt 24/7 inzage in de processen en houdt op die manier zelf de controle.

Voor de betalingen gebruiken wij een veilige derdengeldenrekening, zodat uw geld veilig en van u is.